woensdag 29 augustus 2012

Najaar 2012/13

Het is alweer een tijdje terug dat ik een bericht heb gepost dit komt doordat ik een geweldige vakantie heb doorgebracht op Kos. Op vakantie denk ik vaak na over de winter. Dit klinkt misschien heel raar, maar vaak verlang ik naar de winter als ik met 35 graden aan het zwembad lig. Misschien komt het doordat ik snak naar wat verkoeling in de snik hete zon en ik die probeer te vinden met de gedachte van een koude winter in Nederland (met -10 op de fiets in een rokje en een panty.)

Deze winter wil ik graag een paisley print blouse of broek in de kleuren: bordeaux rood, smaragd groen en kobalt blauw. Ook zou ik graag een (nep) leren kokerrok willen voor een stoere en elegante look tegelijk. Dit najaar zet ik mijn zoektocht voort, de zoektocht naar een rok tot halverwege de kuit in mooie soepele stof die mooi beweegt in de wind. Deze rok zou ik het liefst in een herfstkleur vinden (bijvoorbeeld donkergroen) maar misschien moet ik dit najaar minder kieskeurig zijn. Dit voorjaar zocht ik namelijk naar een mintgroene plooirok tot haverwege de kuit, niet gevonden.. Er waren genoeg mintgroene rokken en er waren een hele hoop plooirokken, maar niet de ideale. Het is vooral belangrijk dat de rok een goede pasvorm heeft en mijn sterke punten benadrukt over de kleur moet ik dit keer maar niet zo over zeuren. Een grofgebreide trui wil ik dit najaar ook graag vinden. De kleur maakt dit keer niet uit, als de trui maar lekker zit en mooi staat. Moet lukken toch?

Nu ik mijn kledingwensen van dit najaar op een rijtje heb gezet, valt mij op dat het een beetje jaren 70 stijl is, maar dan op de moderne manier (door de nepleren kokerrok) Ik heb nu al zin in de winter(kleding) van dit jaar. En jij?

Deze kokerrok met paisley print van Etro is echt geweldig door de combinatie van kleur en print. Het is een prachtig geheel.

Etro 480 pond
Binnenkort: Nog meer paisley! Kom meer te weten over de oorsprong en nog meer geweldige paisley kledingstukken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten