zaterdag 1 maart 2014

TREND| De jassen van de lente

De jas

De eerste bloementjes zijn al langs de weg te zien en de vogels zingen weer: de lente is in aantocht! De trends zijn er goed uit. Het is fris, comfortabel en stoer.
Ik licht nu alleen de trends van de zomerjas uit en natuurlijk helemaal bohemian en rock 'n roll

Denim
Dit voorjaar is denim het helemaal, vooral als je verschillende denim items met elkaar combineert. Een spijkerblouse onder een spijkerjack en dat weer gecombineerd met een spijkerbroek. Het klinkt heftig, maar het staat geweldig! Het leukste denim item vind ik het spijkerjasje en dan het liefst oversized. Lekker stoer. Tip: kijk een op de mannenafdeling, daar vind je genoeg jasjes die bij vrouwen oversized zitten.

Bomberjack
Weer iets stoers en comfortabels voor deze lente. De bomberjack werd net als de aviator oorspronkelijk ontworpen voor piloten. Tijdens koude vluchten werd deze goed gevoerde jas door piloten gedragen. In de jaren '90 werd deze jas omarmt door de mainstream en nu in 2014 beleeft dit jack weer haar comeback. Dit keer is hij wat luchtiger uitgevoerd en bedoelt als zomerjas.
Het bomberjack is uitgevoerd op verschillende manieren. Sportief, chique, met etnische prints of simpel in één kleur. Kies maar uit! Voor ieder wat wils!

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan via Bloglovin'
Wil je meer inspiratie? Bezoek mijn Pinterest 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten