donderdag 11 september 2014

SHOPPING| de jumpsuit

De jumpsuit is helemaal hip en happening komend seizoen. Superleuk én super onhandig. Vooral als de rits al vanaf je nek begint. Gelukkig is er een oplossing voor al het jumpsuit en wc ongemak.

Mijn zoektocht naar een jumpsuit begon vorige maand. Ik struinde vele sites af opzoek naar een leuk model. Ik had een aantal eisen, namelijk: een leuke print, met zwart (maar niet te veel), een hoge taille en géén palazzo broek. Uiteindelijk stuitte ik op een exemplaar van New Look. In de sale, dus het feest kon niet op. Totdat ik inzoomde op de rug van jumpsuit. Een rits! De rits begon al in de nek en eindigde pas bij de kont. Hoe zou ik dat ooit alleen open en dicht kunnen ritsen? Ik begon te twijfelen. Is een jumpsuit eigenlijk wel handig?

JA! Is nu mijn antwoord, mits je een aparte blouse en broek koopt! De laatste tijd zijn er genoeg blouses en broeken met eenzelfde print te koop. Stop de onderkant van de top in de broek en je jumpsuit is compleet. Et Voilá! Alle wc problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Er zijn nog meer voordelen van de tweedelige jumpsuit:
  • Je kan de top en broek in een andere maat kopen. Zo past je jumpsuit altijd perfect. Heel handig voor meiden met lange/korte benen en kleine/grote borsten.
  • Mix and match zou Danie Bles zeggen! Draag de top ook eens bij een andere broek en andersom. De combinaties zijn daardoor eindeloos.
  • Zin in een ander silhouette? Kies er dan een keer voor om je blouse over de broek te dragen.


LOOK 1 | MONKI


MONKI Jumpsuit
top 20 euro| broek 25 euroDeze jumpsuit voldoet aan al mijn eisen. De jumpsuit heeft namelijk een leuke print (met zwart) en de broek heeft een hoge taille. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik uiteindelijk voor deze top en broek heb gekozen. Samen, als jumpsuit, doen ze het geweldig, maar ook los van elkaar zijn ze super. Vandaag, tijdens een luie vrije dag, draag ik deze broek bijvoorbeeld met een gebreid vestje. Ik ben helemaal blij met mijn keuze!
LOOK 2 | ZARA
ZARA Jumpsuit
top 29,95 euro| broek 39,95 euroEn opeens was het daar: mijn liefde voor de kleur geel. Voorheen deed deze kleur mij vooral denken aan Pasen, maar sinds het shirt dat ik kocht bij de River Island (lees hier het artikel) is de liefde begonnen. Het volgende gele item dat mijn hart heeft gestolen is deze broek van Zara. De print is geweldig en alsof het feest nog niet groot genoeg is, is er ook nog een top!

x Lee

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan via Bloglovin'
Wil je meer inspiratie? Bezoek mijn Pinterest 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten