zondag 13 april 2014

DE STIJL VAN| Haim


HAIM

De gezusters Haim hebben in ieder geval al één ding gemeen en dat zijn de genen. Je ziet direct dat ze zussen zijn en daardoor is er al direct een eenheid in de band. Ook hebben ze alle drie een voorliefde voor mooie leren- en bomberjacks -wat dat betreft zou ik dus zo de band in kunnen.- Toch willen de zussen zich onderscheiden en dit doen ze met hun kleding.

Alana Haim

Zij is de jongste van het stel. In bijna elke videoclip en op bijna iedere foto draagt zij shorts en bandshirts. Verder heeft ze een sportievere look in vergelijking met haar zussen. Ze draagt bijvoorbeeld veel bomberjacks. In interview kwam ook een keer naar voren dat zij het meest sportieve is van de zussen. Dit is dan ook direct in de kledingkeuze terug te zien.

Daniëlle Haim

Zij is de middelste van de drie. Tijdens interviews blijkt zij toch iedere keer de rustigste te zijn. Dit is dan ook in haar kleding terug te zien. Van de drie is haar stijl het rustigst. Daniëlle is in haar kledingkeuze een echte tomboy. Ze draagt bijvoorbeeld veel broeken, stoere shirts en jasjes.

Este Haim

Este is de oudste en tegelijkertijd ook de gekste van de drie zussen. Tijdens het gitaarspelen bij een concert trekt ze veel gekke gezichten. Het gekke en speelse uit Este's karakter is goed terug te zien in haar korte rokjes en jurkjes. Vaak zijn deze items voorzien van een leuk bloemenmotiefje. Este combineert haar korte rokjes vaak -helemaal volgens de trends van dit moment- met cropped tops.

Het leuke aan de meiden van Haim is dat ze geen groot stylingteam achter zich hebben. Ze dragen alleen kleding waar ze zich lekker in voelen:  " I think it’s just what we wake up and put on. With fashion it’s kind of what’s comfortable and what covers your bits." vertelde Alana in een interview met Fashionista.com. 


Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan via Bloglovin'
Wil je meer inspiratie? Bezoek mijn Pinterest 

2 opmerkingen:

  1. Ik ben door jou echt helemaal verslaafd geraakt aan Haim :P Echt een ontzettend leuke groep!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha leuk om te horen! Ik krijg het nummer Don't save me echt niet meer uit mijn hoofd :)

      Verwijderen